Edició 2020

La Crom Ride tanca una edició especial amb més de 500 assistents

Plantejant-se com la primera sortida en moto de l’estiu, en aquesta edició la Crom Ride s’ha consolidat tant en nombre d’assistents com en participació de patrocinadors i col·laboradors.

El passat dissabte 4 de juliol al Pavelló de Fontajau de Girona es sentia l’entusiasme de 451 motoristes i els seus acompanyants, preparats per sortir a gaudir de 500km per carreteres icòniques de la província de Girona.

La ruta recomanada per l’organització es va caracteritzar, una vegada més, per carreteres molt revirades, poc transitades i de gran valor paisatgístic: l’elecció d’aquestes carreteres i els enllaços entre les mateixes conformen ja la personalitat de la Crom Ride.El recorregut s’iniciava amb la ja tradicional pujada a Els Àngels, seguint pels pobles medievals de Monells i Cruïlles per arribar a la Costa Brava en el seu pas per Llafranc i Begur.

Per quart any consecutiu, la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava – Pirineu de Girona va permetre emmarcar 5 Controls de Pas en localitzacions úniques i característiques de la província com Pals, Beget, Santuari de Mare de Déu del Far, Coll de Ravell i Hostalric.

Donades les especials circumstàncies en què s’ha dut a terme l’edició 2020, la satisfacció de tots els participants i col·laboradors ha sigut la mateixa que en edicions anteriors i la resumeixen en una frase: “ja estem esperant la Crom Ride 2021!

Fotos CROM RIDE 2020

Crom Ride 2020

Photocall Crom Ride 2020