L’ESPERIT

La Crom Ride es presenta com una trobada pels que estimem anar en moto, 500km organitzats per divertir-se i on l’objectiu principal és gaudir de la conducció en carretera oberta. Proposem una ruta dissenyada per conèixer el territori, que combina mar i muntanya i passa per racons amb paisatges d’allò més atractius de les comarques gironines. No és un repte de resistència personal ni una prova competitiva: la Crom Ride vol ser una sortida de referència a l’estiu per a motociclistes de tots els nivells.

QUÈ ÉS LA CROM RIDE?

La Crom Ride és un esdeveniment de lleure que consisteix a recórrer una ruta circular amb sortida i arribada a Girona. Dins aquesta ruta composta de diversos trams hi ha 6 Controls de Pas on s’hi ha de segellar el Carnet de Pas que entreguem amb la inscripció. Aquest recorregut es farà amb les carreteres obertes al trànsit, pel que caldrà respectar sempre les normes de circulació. És important tenir en compte que la Crom Ride no és una cursa pel que no hi haurà classificació ni premis de cap tipus.

L’objectiu és segellar el Carnet de Pas a tots els Controls de Pas que hi ha compresos a la ruta proposada fins a arribar a la meta, que també és el punt de sortida. L’itinerari és suggerit pel que podreu escollir la ruta que us resulti més convenient pel vostre gust o nivell.

Els participants que completin els segells del seu Carnet de Pas rebran un regal de finisher.

QUI SOM?

Joan Martí Utset

Joan Martí Utset

Director de Crom Event

En Joan té més de 30 anys d’experiència professional en disseny de rutes arreu i per això coneix cada revolt de la província. Actiu al sector de les motos, dirigeix les presentacions de premsa internacionals per a fabricants de motos, així com esdeveniments per marques de neumàtics i altres multinacionals.

Jordi Martí Utset

Jordi Martí Utset

Director de Traveltec

En Jordi és professional del turisme receptiu i esportiu des de fa més de 25 anys i sempre molt vinculat al teixit empresarial i associatiu del sector. Ha estat l’impulsor de la categoria Motos als rallies de regularitat assolint-hi, a més, participacions destacades a totes les proves.

Pere Casas Barberan

Pere Casas Barberan

Periodista i Test Rider

Periodista especialitzat, 30 anys provant totes les motos del mercat per Solo Moto, Motociclismo i Motofan, i amb un bon passat com a pilot de rallies en moto velocitat (és campió d’Espanya de resistència entre altres títols). Tot això, avalat per més de 800.000 km professionals en moto.