Edició 2019

Crom Ride 2019: 595 kilòmetres de revolts i satisfacció

L’èxit total de la seva tercera edició, amb gairebé 500 inscrits, consolida la Crom Ride com una de les rutes organitzades preferides dels aficionats de les rutes en moto.

Les temperatures extremes, que en ocasions superaren els 40ºC, no varen atemorir els valents que assistiren el passat 28 de juny al Village situat al Pavelló de Fontajau (Girona) i que varen prendre sortida el dissabte 29 de juny a la Crom Ride 2019. Els 474 pilots, alguns d’ells amb acompanyant, varen gaudir de gairebé 600km per les millors carreteres de la província de Girona i del Pirineu.

Gràcies a la col·laboració dels partners, sponsors, oficines de turisme i institucions, es va aconseguir crear una sortida única que, a igual que en les edicions anteriors, va mantenir intacta la seva filosofia: oferir una combinació de carreteres d’elevada qualitat paisatgística i de conducció. Evitant al màxim molestos trams d’enllaç, el recorregut suggerit es va traçar per carreteres virades, entretingudes i emblemàtiques, aconseguint així una ruta circular plena de diversió, amistat i, sobretot, passió.

En resum, la Crom Ride 2019 va ser un èxit un any més i la conclusió és unànime: tots a punt per a la Crom Ride 2020!

Fotos CROM RIDE 2019

Crom Ride 2019

Photocall Crom Ride 2019