SPONSOR PRINCIPAL

Metzeler sponsor oficial de la Crom Ride

Metzeler és una empresa alemana dedicada exclusivament a la fabricació de pneumàtics per a la moto des de 1892. Fabrica pneumàtics tant per circuit com per carretera, seguint sempre uns elevats estàndars de qualitat i utilitzant materials innovadors que milloren el rendiment i l’adherència dels pneumàtics.

SPONSORS OFICIALS

Metzeler sponsor oficial de la Crom Ride

Vilajuïga és una empresa amb seu a la comarca de l’Alt Empordà, rodejat pel Parc Natural del Cap de Creus, i fundada l’any 1904. Especialitzada en aigua mineral carbonatada naturalment (sense gas carbònic afegit) i referent i objecte d’elogi de distingits artistes catalans reconeguts internacionalment com Josep Pla, Salvador Dalí o Ferran Adrià.

Metzeler sponsor oficial de la Crom Ride

Sadeca és una empresa 100% catalana fabricant d’indicadors de desgast de fre, maquinària del sistema de fre i diverses aplicacions industrials de cablejat des de 1983. Especialitzats en la producció de cablejats electrònics i components metàl·lics d’alta qualitat per a aplicacions d’automoció.

Metzeler sponsor oficial de la Crom Ride

Motorex és una companyia d’olis dedicada a productes per a la correcta lubricació de la moto. Ofereixen una gamma de productes que abasta des d’olis de motos i de caixa de canvi fins oli lubricant per a tot tipus de màquines i motors, líquids de fre i greixos, així com productes especials per a la indústria de la construcció, ferrocarrils i aplicacions marines.

Metzeler sponsor oficial de la Crom Ride

Shad és líder europeu en la fabricació de seients i maletes per les principals marques de moto. Dissenya, produeix i distribueix Top i Side cases, sistemes de fixació, seients comfort, soft bags i productes per a ATV. Gràcies a la qualitat, innovació i funcionalitat dels seus productes tenen presència en més de 70 països.

Metzeler sponsor oficial de la Crom Ride

Galfer és una marca catalana amb projecció internacional. Líder en la fabricació de materials de fricció i components de sistema de fre per al sector del motociclisme i del ciclisme. Suministra pastilles i discs de fre a les principals marques de moto, ciclomotors i bicicletes. Com una de les marques amb més renom del sector estan presents a la majoria de Campionats Mundials.

Metzeler sponsor oficial de la Crom Ride

Shoei és una empresa dedicada des de 1959 al desenvolupament de tecnologia per a la fabricació de cascs de moto d’alta qualitat. Cadascun dels seus cascs reflexa l’esperit, l’ambició i la cura pels detalls tan característics de Shoei.

COL·LABORADORS

Roadbook Crom Ride - Vectornote

VectorNote és una empresa catalana de creació de Road Books i sistemes de navegació. Una nova forma de descobrir, interactuar i gaudir del plaer de viatjar. Gràcies a les seves eines pots circular per llocs increïbles sense dubtes, mapes, bateries ni satèl·lits; només tu i la teva moto. Proposa viatges per a fer en una o més jornades per carreteres de gran encant.

SPONSOR INSTITUCIONAL

Roadbook Crom Ride - Vectornote

El Patronat de Turisme Costa Brava i Pirineu de Girona és un òrgan institucional fundat l’any 1976 amb l’objectiu de ser un punt de trobada de les administracions amb el sector turístic de la província de Girona. Actualment, a part de promoure la Costa Brava i el Pirineu de Girona en els principals mercats europeus, fomenta la creació d’eines per als agents que intervenen en la mediació turística.

PROMOTOR

Roadbook Crom Ride - Vectornote

CROM Events & Communication és una agència 360º d’organització d’esdeveniments amb més de 30 anys d’experiència dissenyant i gestionant la logística en esdeveniments corporatius; des de congressos fins produccions publicitàries. Creació d’esdeveniments a mida que reflecteixen la imatge dels seus clients, des de la prospecció fins el tancament. Comprometent-se amb els objectius i mantenint els costos en pressupost, ofereixen el seu suport operacional i tot el seu know-how per a aconseguir els esdeveniments més exitosos i una experiència sense preocupacions.