Edició 2017

Crom Ride 2017: Superant expectatives!

Els millors 600 km entre la Costa Brava i els Pirineus en una ruta d’autèntic motociclisme

 

Crom Ride – Girona, 2 de juliol de 2017

Divendres 30 de juny: La tempesta perfecta de pedra que va assolar durant la jornada prèvia el village al Pavelló de Fontajau de Girona i les espectaculars imatges transmeses als informatius, no varen atemorir els 167 dorsals participants que prendrien la sortida a la primera edició de la Crom Ride Girona.

Dissabte 1 de juliol: El paddock posat pel Patronat de Turisme de Girona lluïa de nou un aspecte immillorable. Les carpes d’exposició i prova de motos de les marques col·laboradores; Honda – Gironauto, BMW – Martin i Conesa, KTM, Macbor y Kawasaki – Basolí, Yamaha – Tràfach i Suzuki – ImportCross, a més de Metzeler – Pneumàtics Perelló, varen acollir a primera hora del matí als més de 200 pilots i acompanyants que finalment varen desafiar unes complicades previsions meteorològiques que – afortunadament – varen acabar permetent un dissabte de ruta motociclista de bellesa excepcional. L’inesperat diluvi universal es va quedar en algunes gotes esporàdiques.

Recorrent els trams més emblemàtics de les carreteres gironines – Els Àngels, La Ganga, Tossa, Cladells o Coubet i per descomptat La Creueta i la Collada de Toses – la ruta duia a la meitat del seu recorregut fins a l’enclavament ceretà de Llívia. Els participants que varen segellar els seus carnets de ruta a Tossa de Mar, Sant Hilari Sacalm, Ripoll, Llívia, Banyoles i Peralada es varen endur a casa, després d’una jornada motorista d’excepcional qualitat un triple premi.

D’una banda, la possibilitat de recórrer en moto localitzacions rellevants de la zona: des del Pla de l’Estany a la Molina i l’Empordà, seguint una ruta sensacional. D’altra banda, un traçat de qualitat motociclista de primera, escollit per una organització que a pesar de la pluja, va funcionar com un rellotge.

Per últim, el premi als 132 valents que no varen cedir davant les previsions del temps i que aconseguiren acabar: a més de la samarreta tècnica de la Crom Ride Girona, un cop acabats els 625 km a bon ritme, varen recollir una útil eina multi funció de butxaca i varen entrar en el sorteig d’un joc de pneumàtics Metzeler i un TomTom Rider 450.

Conclusió unànime: que arribi aviat la Crom Ride 2018!

 

Fotos CROM RIDE 2017

Crom Ride 2017

Photocall Crom Ride 2017