Queda’t a dormir a Girona

10% DE DESCOMPTE EN ALLOTJAMENT

Si us heu inscrit a la Crom Ride és perquè esteu preparats per començar el dia aviat i acabar-lo tard. Per això us ho posem fàcil perquè us quedeu a dormir a Girona.

Demaneu el vostre descompte reservant directament als telèfons i adreces de contacte que us deixem a continuació. Recordeu posar “Crom Ride” com a referència perquè us apliquin el descompte!

Hotel Peninsular ***

Hotel de 3 estrelles ubicat al centre de Girona (centre històric). Pàrquing disponible. 10% de descompte sobre tarifa BAR (tarifa més econòmica que hi hagi a la venta en el moment de fer la reserva). Oferta disponible per les nits del 28 i 29 de juny, i sotmesa a disponibilitat de l’hotel. No acumulable a altres descomptes i/o ofertes

Informació i reserves: 972 203 800

peninsular@novarahotels.com

Referència: Crom Ride

Hotel Carlemany ****

Hotel de 4 estrelles ubicat al centre de Girona (eixample). Pàrquing disponible. 10% de descompte sobre tarifa BAR (tarifa més econòmica que hi hagi a la venta en el moment de fer la reserva). Oferta disponible per les nits del 28 i 29 de juny, i sotmesa a disponibilitat de l’hotel. No acumulable a altres descomptes i/o ofertes

Informació i reserves: 972 21 12 12

carlemany@carlemany.es / grups@carlemany.es

Referència: Crom Ride

DoubleTree by Hilton Girona ****

Hotel de 4 estrelles ubicat a pocs minuts de Fontajau (zona de La Devesa). Pàrquing disponible. 10% de descompte sobre tarifa BAR (flexible). Oferta disponible per les nits del 28 i 29 de juny, i sotmesa a disponibilitat de l’hotel. No acumulable a altres descomptes i/o ofertes. 

Informació i reserves: 972 414 600

info.dtgirona@urh-hoteliers.com

Referència: Crom Ride