Edició 2018

La Crom Ride tanca la seva segona edició amb més del doble de participants

275 motos i més de 300 assistents varen omplir les carreteres gironines

Crom Ride – Girona, 1 de juliol de 2018

Èxit total amb més del doble de participants que en l’edició anterior, 275 motos i més de 300 aficionats a les sortides en moto que varen gaudir el passat dissabte 30 de juny de 2018 dels més de 550 km de ruta que l’organització tenia preparada. Quilòmetres de diversió motorista per les millors carreteres de Girona, segurament el millor indret per les dues rodes.

La fórmula de la Crom Ride per distingir-se es troba – sens dubte – en l’elecció de les carreteres que conformen la ruta, una combinació de traçats basats en el coneixement i l’experiència de l’equip organitzador.

El divendres 29 de juny la Crom Ride obria les verificacions administratives al Pavelló Municipal de Girona – Fontajau, on es faria l’entrega del kit del participant, que contenia a més dels dorsals, un Buff® Crom Ride i altres detalls dels patrocinadors de l’esdeveniment. Addicionalment, el Village va comptar amb la participació de l’equip oficial de Metzeler per poder canviar i regular els neumàtics de tots aquells cromriders que ho havien sol·licitat així com amb la presència de Vectornote per poder assistir a tots els que s’aventuraven a fer la Crom Ride amb un roadbook.

Dissabte 30 de juny, pels volts de les 6 del matí sortia el sol a Fontajau mentre els pilots i acompanyants gaudien d’un espectacular esmorzar, tan simple com coca de Perafita i xocolata desfeta que estava per llepar-s’hi els dits!

Fotos CROM RIDE 2018

Crom Ride 2018

Photocall Crom Ride 2018