NORMATIVA

La Crom Ride és una ruta circular amb sortida i arribada a Girona, que es composa de diversos trams amb 6 Controls de Pas perquè hi pugueu segellar el Carnet de Pas que us entregarem amb la vostra inscripció. Aquest recorregut es farà amb les carreteres obertes al trànsit, pel que caldrà respectar sempre les normes de circulació. És important tenir en compte que la Crom Ride no és una cursa pel que no hi haurà classificació ni premis de cap mena. L’itinerari és suggerit, pel que podreu escollir la ruta que us resulti més convenient pel vostre gust o nivell.

Els participants que completin els segells del seu Carnet de Pas rebran un regal de finisher.

PARTICIPAR A LA CROM RIDE

La Crom Ride està oberta a la participació de motociclistes de totes les edats i nivells que comptin amb el permís de conducció de la moto amb què hi participaran. La participació pot ser a títol individual o en grup independentment del nivell de cada participant.

Els participants menors de 18 anys hauran de presentar una autorització del/a pare/mare o tutor/a per a poder participar a la Crom Ride.

Els acompanyants no cal que tinguin Permís de Conducció.

Sense ser obligatori, recomanem que els pilots vinguin equipats de manera adequada segons el codi de circulació vigent. (Jaqueta/Pantalons, granota, guants i botes). L’ús del casc és obligatori.

Recomanem que mireu la previsió meteorològica un dia o dos abans de la sortida per preveure si caldrà roba d’abrigar o de pluja.

Les motos hauran d’estar matriculades i han de comptar amb assegurança vigent i la ITV al dia. No hi ha cap mena de limitació quant a cilindrada ni tipus de moto, incloent motos elèctriques. Hauran de ser conduïdes únicament pel participant que s’hagi inscrit. Les motos hauran de circular per si mateixes, quedant restringit el transport de la moto mitjançant altres vehicles.

És totalment obligatori seguir i respectar les normes de circulació d’acord amb el codi de circulació vigent i amb atenció extra al seu pas per nuclis habitats.

Per participar haureu de fer la inscripció mitjançant el formulari d’inscripció de l’apartat “Inscripcions”. El pagament el podreu fer també a través del nostre web mitjançant targeta de crèdit o PayPal després d’haver omplert el formulari.

La organització pot limitar el nombre d’inscrits i tancar inscripcions segons criteri propi per assegurar una experiència positiva per a tots els participants. Recomanem que mireu els Termes i Condicions així com l’exempció de responsabilitat que trobareu abans de finalitzar el procés d’inscripció.

Preu:

  • Pilot 65€
  • Acompanyant 35€

Inclou:

  • Dorsals adhesius
  • Carnet de Pas
  • Obsequi de benvinguda
  • Esmorzar el dia de la sortida
  • Sopar el dia de la sortida
  • Obsequi de finisher
  • 21% IVA

No inclou:

  • Tot allò que no està a l’apartat inclou

VERIFICACIONS I DORSALS

Les verificacions administratives i el lliurament de dorsals es faran el divendres 30 de juny al Pavelló Municipal de Girona – Fontajau.

No hi haurà verificació tècnica prèvia a la sortida.

El material que lliurem inclourà un full adhesiu amb els dorsals i el Carnet de Pas (per segellar a tots els Controls de Pas) i un regal de benvinguda, entre d’altres. A més, si heu passat per tots els controls i no us heu oblidat de segellar-ne cap, en retornar a Girona rebreu un altre regal.

El Carnet de Pas és personal i numerat amb el número de dorsal. Aquest Carnet de Pas acreditarà el vostre pas per tots els Controls de Pas que s’han establert al llarg de la ruta. El Carnet de Pas amb tots els segells serà imprescindible per rebre el regal de finisher.

El dorsal ha d’estar col·locat a un lloc visible de la moto, preferentment a la part frontal. La numeració dels dorsals estarà estrictament sotmès a l’ordre d’inscripció, no podem entregar dorsals específics sota petició.

BRÍFING

Parlarem de la ruta i dels diferents trams, donarem instruccions perquè a ningú se li escapin els diferents Controls de Pas i repassarem el procediment i les peculiaritats de la Crom Ride. Serà el moment de fer-vos algunes recomanacions i resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir.

Des de l’organització recomanem la visualització del brífing

SORTIDA I ARRIBADA

Tant la sortida com l’arribada seran al Pavelló Girona-Fontajau.

Les sortides estan previstes que comencin el dissabte a partir de les 06.00 i fins les 08.00 hores aproximadament. Els participants sortiran de manera escalonada a criteri de l’organització. L’ordre de sortida quedarà determinat per l’ordre d’inscripció. Si no esteu preparats al vostre torn, sortireu en el proper forat que quedi lliure. Les motos de fins a 125cc tenen prioritat en la sortida i se’ls reserva els primers llocs en les franges horàries. Les motos de premsa poden triar el moment de la sortida segons els seus criteris informatius.

ITINERARI I CONTROLS DE PAS

Amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Girona i les oficines locals de turisme, hem establert uns Controls de Pas on els participants hi hauran de segellar el seu Carnet de Pas. Estaran disponibles durant unes franges horàries programades en funció de la velocitat estimada a cada tram i dels horaris de les sortides. Els Controls de Pas s’ubiquen als llocs de màxima categoria de la província, comptaran amb material de la Crom Ride i estaran ubicats a llocs visibles.

La ruta recomanada que us enviarem, i que podeu adquirir en format Roadbook al nostre web, és un itinerari amb alt valor paisatgístic que l’organització suggereix gràcies a la mateixa natura de la Crom Ride. Fer aquest recorregut en cap cas és obligatori sempre i quan se segelli a tots els Controls de Pas. Les carreteres utilitzades per completar el Carnet de Pas poden ser a discreció de cada participant, encara que recomanem seguir el recorregut proporcionat per l’organització.

S’estima que la Crom Ride duri aproximadament 10 hores, incloent-hi aturades per omplir el dipòsit i carregar energies. Preveiem que el primer participant acabi al voltant de les 16:00 hores i el darrer sobre les 22:00 hores. No hi ha temps màxim per a realitzar el recorregut sempre que tingueu en compte els horaris dels Controls i que l’últim Control de Pas al Village de Fontajau tanca a les 23.00 hores.

En cas de no finalitzar el recorregut ho haureu de comunicar a l’organització. Tindreu tots els telèfons de contacte al Carnet de Pas.

A mesura que es vagi apropant la data de la Crom Ride us anirem informant de l’itinerari, dels diferents punts de control, dels horaris d’obertura dels Controls de Pas i de la distància entre els mateixos. Tota aquesta informació s’enviarà també per correu electrònic a aquells qui ja estiguin inscrits.

Des de l’organització desitgem una Crom Ride segura i per aquest motiu demanem que feu el recorregut seguint els horaris establerts.

Perquè pugueu preparar bé la vostra ruta, la Crom Ride ofereix als seus participants dues opcions per a recórrer la seva proposta: si esteu més pendents de la tecnologia i utilitzeu navegador GPS, us enviarem els tracks en format .gpx perquè pugueu carregar-los al vostre dispositiu. Si sou més de la vella escola, podeu comprar el Roadbook en paper de Vectornote per 15 € directament quan realitzeu la vostra inscripció.

REPOSTATGE

No tindreu cap dificultat en trobar una estació de servei quan calgui omplir el dipòsit. Si preveieu que acabareu tard, tingueu en compte que moltes benzineres tanquen a les 22.00 hores.

FOTOGRAFIA

Sabem que us agradarà tenir una bona foto d’acció i en ruta sobre la vostra moto feta per personal i materials professionals. La Crom Ride comptarà amb un equip de fotògrafs ubicats en indrets de la ruta que tinguin un bon escenari.

Durant el brífing de sortida indicarem la localització dels punts on s’ubicaran els fotògrafs. Passada la Crom Ride, les tindreu disponibles des del nostre web i/o la nostra pàgina de Facebook.

CONSIDERACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

Tots els participants han de ser respectuosos amb la resta de participants, l’organització, públic, premsa i medi ambient.

L’organització es reserva el dret de modificar qualsevol dels punts exposats en aquest web amb posterior notificació individual als inscrits i de manera pública a les xarxes socials de la Crom Ride.

La inscripció a la Crom Ride implica l’acceptació dels Termes i Condicions així com l’exempció de responsabilitat. En cas de dubte, prevaldrà la versió en català.

INFORMACIÓ ADDICIONAL I ATENCIÓ PERSONALITZADA

Tota la informació s’actualitzarà a la pàgina web oficial de la Crom Ride www.cromride.cat  i a les nostres pàgines de Facebook, Instagram i Twitter.

Pots contactar l’organització mitjançant els telèfons +34 619 565 289 o enviant un correu a info@cromride.cat

Us recomanem que visiteu l’apartat de preguntes freqüents.