30 DE JUNY DE 2018

Inscripcions tancades!

Countdown

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Torna la cita motorista de l’estiu!

Ja hi tornem a ser, tornes a tenir una bona excusa, arriba la segona edició de la Crom Ride perquè puguis sortir a fer quilòmetres gaudint de paratges increïbles per les mítiques carreteres de Girona. Estàs convocat el dissabte 30 de juny de 2018 al Pavelló Municipal de Girona – Fontajau.

Com en la primera edició, es tracta d’una sortida autoguiada i no competitiva, on el principal objectiu és gaudir de la conducció en carretera oberta, passant per les millors rutes de la zona i compartir la teva afició amb altres apassionats de les motos.

Vine i descobreix recorreguts per indrets icònics que acabaran a la teva llista de preferits, passant per rutes amb alt valor paisatgístic arreu de la Costa Brava i el Pirineu gironí.

De nou, un itinerari que passa per carreteres que semblen fetes per gaudir de les dues rodes i escollides per un equip amb molts quilòmetres a l’esquena. Et trobaràs amb diversos controls de pas per marcar el teu quadern de ruta. Segella a tots els punts i emporta’t el regal de finisher.

Si ets dels clàssics, podràs adquirir el Road Book Vectornote Crom Ride Edició 2018 quan t’inscriguis i si ets més proper als millennials, t’enviarem els tracks per a que et puguis preparar el teu dispositiu.

Amb la Crom Ride Girona 2017 vàrem passar per enclavaments tan espectaculars com Llívia o la Vila Vella de Tossa, estàs preparat pel que vindrà aquest any? Comença l’estiu amb un repte obert a tothom, vine-hi en equip o en solitari, no hi faltis!

Apunta’t-ho al calendari, dissabte 30 de juny CROM RIDE 2018!