Queda’t a dormir a Girona

DESCOMPTES EN ALLOTJAMENT

Si t’has inscrit a la Crom Ride és perquè estàs preparat per començar el dia aviat i acabar-lo tard. Per això t’ho posem fàcil perquè et quedis a dormir a Girona.

Aconsegueix mínim un 10% de descompte reservant directament als telèfons i adreces de contacte que et deixem a continuació. Recorda posar els codis de descompte que t’adjuntem aquí avall com a referència perquè t’apliquin el descompte!

Hotel Carlemany ****

Hotel de 4 estrelles ubicat al centre de Girona (eixample). Pàrquing disponible. 10% de descompte sobre tarifa BAR (tarifa més econòmica que hi hagi a la venta en el moment de fer la reserva). Oferta disponible per les nits del 1 i 2 de juliol, i sotmesa a disponibilitat de l’hotel. No acumulable a altres descomptes i/o ofertes

Informació i reserves: 972 21 12 12

carlemany@carlemany.es / grups@carlemany.es

Referència: CROMRIDE22

Hotel Peninsular ***

Hotel de 3 estrelles ubicat al centre de Girona (centre històric). Pàrquing disponible. 15% de descompte sobre tarifa BAR (tarifa més econòmica que hi hagi a la venta en el moment de fer la reserva). Oferta disponible per les nits del 1 i 2 de juliol, i sotmesa a disponibilitat de l’hotel. No acumulable a altres descomptes i/o ofertes. Ofereixen picnic sota petició.

Informació i reserves: 972 203 800

peninsular@novarahotels.com

Referència: CROMRIDE2022