Queda’t a dormir a Girona

DESCOMPTES EN ALLOTJAMENT

Si t’has inscrit a la Crom Ride és perquè estàs preparat per començar el dia aviat i acabar-lo tard. Per això t’ho posem fàcil perquè et quedis a dormir a Girona.

Aconsegueix mínim un 10% de descompte reservant directament als telèfons i adreces de contacte que et deixem a continuació. Recorda posar els codis de descompte que t’adjuntem aquí avall com a referència perquè t’apliquin el descompte!

Hotel Ultonia ***

A 3 minuts a peu del barri vell, amb habitacions funcionals i còmodes. Aparcament privat disponible, esmorzar buffet amb productes de proximitat i wifi gratuït amb un 10% de descompte pels participants de la Crom Ride. Gaudeix d’un dels llocs més especials de Girona: “La Terrassa de l’Ultonia”. Còctels i tapes amb les millors vistes de la Catedral i del Parc de la Devesa. Oferta vàlida pel cap de setmana de la Crom Ride.

Informació i reserves: 972 20 38 50

info@hotelsultoniagirona.com

Referència: CROMRIDE23

Hotel Gran Ultonia ****

Al cor de Girona, a poques passes del barri vell i de la Catedral. Habitacions amples i confortables. Aparcament privat, a/c, esmorzar buffet i wifi gratuït amb un 10% de descompte pels participants de la Crom Ride. Acaba la jornada visitant la “Terrassa de l’Ultonia”, el nostre rooftop bar amb vistes a la Catedral i al parc de La Devesa. Oferta vàlida pel cap de setmana de la Crom Ride.

Informació i reserves: 972 20 38 50

info@hotelsultoniagirona.com

Referència: CROMRIDE23

Hotel Ciutat de Girona ****

Ubicat en ple centre històric i cultural, l’hotel Ciutat de Girona disposa d’habitacions individuals i de fins a 4 persones.

Ofereixen un descompte del 15% respecte al preu dels canals de venda externs per estades a la ciutat per les nits del 30 de juny i 1 de juliol a tots aquells inscrits a la CROM RIDE (Demanaran mostrar inscripció al check-in per tal que us pugueu beneficiar del descompte ja aplicat a la reserva). Les reserves s’han d’efectuar directament a la web de l’hotel. Possibilitat de reservar pàrquing a prop de l’hotel.

Informació i reserves: 972 48 30 38

info@hotel-ciutatdegirona.com

Referència: CROMRIDE23

Hotel Carlemany ****

Hotel de 4 estrelles ubicat al centre de Girona (eixample). Pàrquing disponible. 10% de descompte sobre la millor tarifa més econòmica disponible en el moment de fer la reserva.

Oferta disponible per les nits del 30 de juny i 1 de juliol, i sotmesa a disponibilitat de l’hotel. No acumulable a altres descomptes i/o ofertes.

Informació i reserves: 972 21 12 12

carlemany@carlemany.es

Referència: CROMRIDE2023

Hotel Peninsular ***

Hotel de 3* ubicat al centre històric de Girona. Descompte d’un 10% sobre els serveis d’allotjament i esmorzar per les nits del 30 de juny i l’1 de juliol. Oferta no acumulable amb altres descomptes i subjecte a la disponibilitat de l’Hotel. Aparcament de pagament disponible. Descompte vàlid  fins el 23 de juny. Pots fer la teva reserva a través del web, per e-mail o telèfon.

Informació i reserves: 972 203 800

peninsular@novarahotels.com

Referència: CROMRIDE2023