MANUAL DEL CROMRIDER

La Crom Ride és una ruta circular amb sortida i arribada a Girona, que es composa de diversos trams amb 6 Controls de Pas perquè hi puguis segellar el Carnet de Pas que t’entreguen amb la teva inscripció. Aquest recorregut es farà amb les carreteres obertes al trànsit, pel que caldrà respectar sempre les normes de circulació. És important tenir en compte que la CROM RIDE no és una cursa pel que no hi haurà classificació ni premis de cap tipus.

L’objectiu és segellar el teu Carnet de Pas a tots els Controls de Pas que hi ha compresos a la ruta proposada fins a arribar a la meta que també és el punt de sortida. L’itinerari és suggerit pel que podràs escollir la ruta que et resulti més convenient pel teu gust o nivell.

Els participants que completin els segells del seu Carnet de Pas rebran un regal de finisher.

PARTICIPAR A LA CROM RIDE

La CROM RIDE està oberta a la participació de motociclistes de totes les edats i nivells que comptin amb el Permís de Conducció de la moto amb la que participaran. Els participants menors de 18 anys hauran de presentar una autorització del/a pare/mare o tutor/a per poder participar a la CROM RIDE. La participació pot ser a títol individual o en grup independentment del nivell de cada participant.

Els acompanyants no cal que tinguin Permís de Conducció.

Sense ser obligatori, recomanem que els pilots vinguin equipats de manera adequada segons el codi de circulació vigent. (Jaqueta/Pantalons, granota, guants i botes). L’ús del casc és obligatori.

Recomanem que mireu la previsió meteorològica un dia o dos abans de la sortida per preveure si caldrà roba d’abric o de pluja.

Les motos hauran d’estar matriculades i han de comptar amb assegurança vigent i la ITV al dia. No hi ha cap tipus de limitació quant a cilindrada ni tipus de moto, incloent motos elèctriques. Hauran de ser conduïdes únicament pel participant que s’hagi inscrit. Les motos hauran de circular per si mateixes, quedant restringit el transport de la moto mitjançant altres vehicles. És totalment obligatori seguir i respectar les normes de circulació d’acord amb el codi de circulació vigent i amb atenció extra al seu pas per nuclis habitats.

El dorsal ha d’estar col·locat a un lloc visible de la moto, preferentment a la part frontal.

La numeració dels dorsals estarà estrictament sotmès a l’ordre d’inscripció. En aquesta ocasió, no es podran entregar dorsals específics sota petició i disponibilitat.

Per participar haureu de fer la inscripció mitjançant el formulari d’inscripció de l’apartat “Inscriu-te”. El pagament el podreu fer també a través del nostre web mitjançant tarja de crèdit o PayPal després d’haver omplert el formulari.

El material que us lliurem inclourà un full adhesiu amb els dorsals i el teu Carnet de Pas per a que el puguis segellar a tots els Controls de Pas, esmorzar i sopar del dia 30 de juny i un regal de benvinguda. A més, si has passat per tots els controls i no t’has oblidat de segellar, al retornar a Girona rebràs un altre regal. També podràs descarregar-te les fotos de la sortida i arribada des del nostre web.

La organització pot limitar el número d’inscrits i tancar inscripcions segons criteri propi per assegurar una experiència positiva per tots els participants. Recomanem que mireu els Termes i Condicions així com l’exempció de responsabilitat que trobareu abans de finalitzar el procés d’inscripció.

VERIFICACIONS I DORSALS

Les verificacions administratives i el lliurament de dorsals estaran disponibles des del dilluns 25 fins al dijous 28 de juny de manera presencial a les nostres oficines de Lloret de Mar de 9 a 17h. També podràs fer-les el divendres 29 de juny al Pavelló Municipal de Girona – Fontajau  des de les 11 fins les 20h.

No hi haurà verificació tècnica prèvia a la sortida.

El Carnet de Pas és personal i numerat amb el teu dorsal. Aquest Carnet de Pas acreditarà el teu pas per tots els Controls de Pas que s’han establert al llarg de la ruta. El Carnet de Pas amb tots els segells serà imprescindible per rebre el regal de finisher.

BRÍFING

El brífing de la Crom Ride es farà el mateix divendres 29 a les 20:15 també a Fontajau. L’emetrem en directe a través de Facebook  perquè el pugueu seguir en cas que no hagueu pogut venir!

Parlarem de la ruta i dels diferents trams, donarem instruccions perquè a ningú se li escapin els diferents controls de pas i repassarem el procediment i les peculiaritats de la Crom Ride. Serà el moment de fer-vos algunes recomanacions i resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir.

Des de l’organització recomanem la presència al brífing

SORTIDA I ARRIBADA

Les sortides estan previstes que comencin el dissabte 30 de juny a partir de les 06:00 fins les 08:00 aproximadament. El participants sortiran en grups de 20 motos cada 5 minuts. L’ordre de sortida quedarà determinat per l’ordre d’inscripció.

Tant la sortida com l’arribada seran al Pavelló Girona-Fontajau.

Perquè puguis preparar bé la teva ruta, la Crom Ride ofereix als seus participants dos opcions per a recórrer la seva proposta: si estàs més pendent de la tecnologia i utilitzes navegador, t’enviaran els tracks per a que puguis carregar-los al teu dispositiu. Si ets més de la vella escola, pots comprar el Road Book en paper de Vectornote per 15€ directament quan realitzis la teva inscripció.

No tindràs cap dificultat per trobar una estació de servei quan et calgui omplir el dipòsit. Si veus que acabaràs tard, tingues en compte que moltes benzineres tanquen a les 22:00.

FOTOGRAFIA

Sabem que t’agradarà tenir una bona foto d’acció i en ruta sobre la teva moto feta per personal i material professionals, la CROM RIDE comptarà amb l’equip de SESSANTUNO, que tindrà fotògrafs ubicats en indrets de la ruta que tinguin un bon escenari.

Durant el brífing de sortida t’indicarem la localització dels punts on et dispararà un equip de fotògrafs especialitzats. Passada la CROM RIDE, les tindràs disponibles per comprar en alta resolució al nostre web.

CONSIDERACIONS DE LA ORGANITZACIÓ

Tots els participants han de ser respectuosos amb la resta de participants, la organització, públic, premsa i medi ambient.

La organització es reserva el dret de modificar qualsevol dels punts exposats en aquest web amb posterior notificació individual als inscrits i de manera pública a les xarxes socials de la CROM RIDE.

La inscripció a la CROM RIDE implica l’acceptació dels Termes i Condicions així com l’exempció de responsabilitat. En cas de dubte, prevaldrà la versió en català.

INFORMACIÓ ADDICIONAL I ATENCIÓ PERSONALITZADA

Tota la informació s’actualitzarà a la pàgina web oficial de la CROM RIDE www.cromride.cat

Pots contactar la organització mitjançant el telèfon +34 972 36 54 12 o enviar un correu a info@cromride.cat

Et recomanem que visitis l’apartat de preguntes freqüents