ITINERARI I CONTROLS DE PAS

CONTROLS DE PAS

Amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Costa Brava Girona i les oficines locals de turisme, hem establert uns Controls de Pas on els participants hi hauran de segellar el seu Carnet de Pas. Estaran disponibles durant unes franges horàries programades en funció de la velocitat estimada a cada tram i dels horaris de les sortides. Els Controls de Pas s’ubiquen als llocs de màxima categoria de la província. Els Controls de Pas comptaran amb material de la Crom Ride i estaran ubicats a llocs visibles.

La ruta recomanada que us enviarem, i que podeu adquirir en format Roadbook al nostre web, és un itinerari amb alt valor paisatgístic que l’organització suggereix gràcies a la mateixa natura de la Crom Ride. Fer aquest recorregut en cap cas és obligatori, sempre i quan se segelli a tots els Controls de Pas. Les carreteres utilitzades per completar el Carnet de Pas són a discreció de cada participant.

S’estima que la Crom Ride duri aproximadament 10 hores, incloent-hi aturades per omplir el dipòsit i carregar energies. Preveiem que el primer participant acabi al voltant de les 16:00 i el darrer sobre les 22:00. No hi ha temps màxim per a realitzar el recorregut sempre que tingueu en compte els horaris dels controls i que l’últim control de pas al Village de Fontajau tancarà a les 23:00 del mateix dissabte.

En cas de no finalitzar el recorregut ho haureu de comunicar a la organització. Tindreu tots els telèfons de contacte al Carnet de Pas.

ITINERARI

A mesura que es vagi apropant la data de la Crom Ride us anirem informant de l’itinerari, dels diferents punts de control, dels horaris d’obertura dels controls de pas i de la distància entre els mateixos. Tota aquesta informació s’enviarà també per correu electrònic a aquells qui ja estiguin inscrits.

Des de l’organització desitgem una Crom Ride segura i per aquest motiu demanem que feu el recorregut seguint els horaris establerts.