ITINERARI I CONTROLS DE PAS

CONTROLS DE PAS

Amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Girona i les oficines locals de turisme, hem establert uns controls de pas on els participants hi hauran de segellar el seu Carnet de Pas. Estaran disponibles durant unes franges horàries programades en funció de la velocitat estimada a cada tram i dels horaris de les sortides. Els controls de pas s’ubiquen als llocs de màxima categoria de la província. Els Controls de Pas comptaran amb material de la CROM RIDE i estaran ubicats a llocs visibles.

La ruta que us enviarem i que podeu adquirir en format Road Book al nostre web, és un itinerari amb alt valor paisatgístic que la organització suggereix degut a la pròpia natura de la CROM RIDE. Fer aquest recorregut en cap cas és obligatori sempre i quant se segelli a tots els Controls de Pas. Les carreteres utilitzades per completar el Carnet de Pas son a discreció de cada participant.

S’estima que la CROM RIDE duri aproximadament 13 hores, incloent aturades per omplir el dipòsit i carregar energies. Preveiem que el primer participant acabi al voltant de les 19:30 i el darrer sobre de les 23:30. No hi ha temps màxim per a realitzar el recorregut sempre que tingueu en compte els horaris dels CP i que el Village de Fontajau tancarà a les 23:59 del mateix dissabte 30 de juny.

En cas de no finalitzar el recorregut ho haureu de comunicar a la organització. Tindreu tots els telèfons de contacte al Carnet de Pas.

ITINERARI

L’itinerari, distàncies, ubicació dels controls de pas i les seves franges horàries els publicarem a partir del 30 d’abril i s’enviaran per correu electrònic a aquells qui ja estiguin inscrits.

ETAPA

DISTÀNCIA

CONTROL DE PAS

HORARI CP

Sortida Fontajau 06:00 – 08:00
Girona – TBC TBC TBC TBC
TBC – TBC TBC TBC TBC
TBC – TBC TBC TBC TBC
TBC – TBC TBC TBC TBC
TBC – TBC TBC TBC TBC
TBC – Girona (Arribada) TBC Pavelló Girona-Fontajau 19:30 – 23:30

*TBC (per confirmar)

Des de l’organització desitgem una CROM RIDE segura i per aquest motiu demanem que feu el recorregut seguint els horaris establerts.