INFORMACIÓ PRÈVIA/GENERAL

Què és la Crom Ride?

La Crom Ride és una sortida no competitiva amb un important ingredient turístic i de plaer de conducció. La finalitat és compartir la ruta amb els amics que trobareu i treure’n la màxima satisfacció de les carreteres, els paisatges gironins, els seus pobles i les vostres motos.

Quin nivell de conducció es requereix?
La Crom Ride és una activitat oberta a tothom qui hi vulgui participar sense importar el nivell de conducció. Donada la característica no competitiva de la CROM Ride, es recomana una actitud tranquil·la i de conducció responsable, que asseguri gaudir de les carreteres i dels escenaris de la Crom Ride gaudint de cada moment i sense pressa per a arribar.
Es pot participar en qualsevol tipus de moto?

Mentre t’hi sentis bé i la consideris adequada per fer un recorregut d’aquestes característiques, totes les motos estan permeses. Cada participant és responsable de la seva moto, i en conseqüència, també que respongui als Reglaments de Circulació, tingui la ITV vigent i l’assegurança en vigor.

Quins tipus de carreteres podem esperar?
El recorregut és tot per asfalt, i trobarem una bona combinació de carreteres molt revirades amb d’altres amb traçats més oberts. La ruta és per vies públiques: els participants heu de tenir una actitud prudent, solidària i respectuosa amb el Codi de Circulació.
Què puc fer per estar al dia de les novetats?
El canal oficial és la web www.cromride.cat però podràs seguir totes les novetats a través dels nostres canals @cromride de Facebook, Instagram o Twitter.
No sóc de Girona, hi ha allotjament proper a la sortida?

Sí, a l’apartat “Allotja’t” hi tens els hotels que fan descompte pels participants a la Crom Ride.

Si no és competitiu, perquè hi ha verificacions i dorsals?

La finalitat és de caràcter administratiu, per poder fer un control i seguiment de la participació i complir amb els requeriments a l’hora de fer tràmits, demanar permisos a les autoritats, etc.

S'anul•larà en cas de pluja?
La sortida no se suspendrà en cas de pluja. Comproveu a través del web les condicions meteorològiques de la Costa Brava i Pirineu de Girona, especialment per la zona del Pirineu. Ets motard, porta el mono de pluja per si de cas, i endavant!

INSCRIPCIONS

Què inclou la inscripció?

El material que lliurem inclourà un full adhesiu amb els dorsals i el Carnet de Pas (per segellar a tots els Controls de Pas), esmorzar i sopar del dia de la sortida i un regal de benvinguda. A més, si heu passat per tots els controls i no us heu oblidat de segellar-ne cap, en retornar a Girona rebreu un altre regal. També podreu descarregar-vos les fotos de la sortida i arribada des del nostre web i/o la nostra pàgina de Facebook.

Hi ha dinars i avituallaments durant el recorregut?

L’esmorzar a la sortida i el sopar a l’arribada son inclosos. Altres àpats no. Cada participant pot decidir lliurement on aturar-se a dinar segons les seves preferències de ruta i ritme de marxa escollits. En transcórrer per llocs d’interès i turístics, hi ha un gran ventall de possibilitats per dinar durant la ruta.

Com em puc inscriure a la Crom Ride?

Mitjançant el formulari d’inscripció de l’apartat “Inscripcions ”. El pagament el podreu fer també a través del nostre web mitjançant targeta de crèdit o PayPal després d’haver omplert el formulari.

Com sé que m’he inscrit correctament?

Quan hàgiu formalitzat el pagament rebreu un correu de confirmació de recepció de la vostra inscripció. Quan hàgim verificat les dades rebreu un correu de confirmació d’inscripció.

Puc modificar les dades un cop enviat el formulari?

Posa’t en contacte amb nosaltres per telèfon al 972 36 54 12 o per e-mail a info@cromride.cat per fer qualsevol canvi en les teves dades. L’únic que no es podrà canviar són el número de dorsal i en conseqüència l’hora de sortida que tinguis assignada.

Hi ha límit d’inscrits?

L’organització pot limitar el nombre d’inscrits i tancar inscripcions per seguretat o segons criteri propi per assegurar una experiència positiva per a tots els participants

Haig de venir presencialment a les verificacions administratives?

En cas que no puguis assistir presencialment a les verificacions pots delegar la recollida a un company amb notificació prèvia a l’organització. Per casos especials, si us plau posa’t en contacte amb nosaltres per telèfon al 972 36 54 12 o per e-mail a info@cromride.cat.

Puc inscriure el meu acompanyant després que m’hagi inscrit jo?
Sí, posa’t en contacte amb nosaltres per telèfon al 972 36 54 12 o per e-mail a info@cromride.cat.
M'he inscrit a la Crom Ride, he fet el pagament i no podré assistir-hi. Què passa amb la meva inscripció?

Tens dues opcions:

  • Cedir la teva plaça a una altra persona. Si trobes algú que vulgui participar podem fer un canvi de nom sense cap cost (això si, ha de ser abans del dia 16 de juny, que tanquem inscripcions!)
  • Et retornem el 50% de l’import i t’enviem el kit de participant.

Si decideixes cancel·lar la teva participació a partir del 16 de juny, no et podrem retornar l’import de la inscripció però rebràs el teu kit de participant si així ho demanes.

Què faig si els meus amics s'han inscrit després de mi i volem anar plegats?

Les sortides es donaran per ordre de dorsal. Tot i això, al tenir un marge molt ampli en els Controls de Pas, si escolliu anar amb algú que s’ha apuntat després, el podeu esperar fent un cafè en algun punt del primer tram i seguir junts des d’allà.

Per què han de pagar els acompanyants?
La tarifa d’acompanyant té un cost de 30€ en concepte de despeses, obsequis i àpats inclosos a la inscripció general.

CONTROLS I CARNET DE PAS

Què és un Control de Pas?
Un Control de Pas és una parada entre dos trams de la ruta on podràs segellar el Carnet de Pas que t’entreguem amb la inscripció perquè puguis acreditar que has fet el recorregut de la Crom Ride.
Com funcionen els Controls de Pas?

Apropeu-vos a la taula de control, entregueu el Carnet de Pas a un dels responsables i un cop tingueu el segell posat, ja podeu continuar la vostra ruta!

Recomanem aparcar la moto correctament i no entorpir el trànsit habitual, deixant espai per als altres companys. Recordem que la prova transcorre per carreteres i espais oberts al públic i que en tot moment s’han de respectar les normes de circulació. En alguns CP podem disposar d’espais reservats per nosaltres, en cas que aquests espais ja estiguessin plens, és responsabilitat vostra buscar un espai adient per aparcar la moto.

És important de complir l'horari dels Controls de Pas?

Mentre els CP estiguin oberts, hi ha la possibilitat de segellar el Carnet de Pas. Tots els Controls de Pas romandran oberts dins dels horaris establerts per l’organització i que seran publicats al web a partir del 15 de maig. Si arribeu abans, us haureu d’esperar que obrin i si arribeu més tard, haureu perdut l’oportunitat de segellar.

És obligatori passar per tots els Controls de Pas?
És obligatori passar per tots els Controls de Pas per segellar el Carnet de Pas. La manca del segell d’algun CP en el teu Carnet farà que perdis el dret al regal de finisher.
Com sabem els llocs exactes dels Control de Pas?

Publicarem les localitzacions abans de tancar inscripcions, també els trobareu marcats en els tracks i al Road Book. Estaran ubicats en un lloc visible i fàcil de reconèixer perquè estaran perfectament identificats.

Què passa si perdo el Carnet de Pas ?
La pèrdua del Carnet de Pas Crom Ride comporta la retirada de la prova i en conseqüència no podreu obtenir el vostre regal de finisher al no poder acreditar haver completat el recorregut.

RECORREGUT

La ruta és obligatòria?
No. Nosaltres proposem un recorregut d’alt valor paisatgístic però a criteri de cada participant es poden utilitzar carreteres diferents segons gust o nivell de conducció, sempre que es tinguin en compte els horaris dels Controls de Pas.
Quan publicareu la ruta i els horaris dels CP?

Tots els detalls relatius a la Crom Ride es publicaran, un cop tancades les inscripcions, al web i a les xarxes socials.

Hi ha un temps mínim o màxim per realitzar l'itinerari?

El temps de conducció queda limitat pels horaris d’obertura i de tancament de cada un dels Controls de Pas. Per aquests horaris, s’ha calculat una mitjana de velocitat dins dels límits legals. Abans de l’hora d’obertura i després de l’hora de tancament no hi haurà cap Control de Pas obert, pel que si arribeu a un Control de Pas fora dels horaris establerts, perdreu l’oportunitat de segellar-los. Els Controls de Pas estaran oberts una hora addicional sobre el temps estimat per a l’arribada de l’últim participant que hagi sortit des de Girona.

Quin és el temps previst per completar el recorregut?

El temps estimat per poder completar tot el recorregut és de 13 hores, incloent-hi aturades per omplir dipòsits, dinar, etc. També us dona temps a fer algun cafè i fer fotos. Però això sí, no us podeu adormir…

Quina distància té el recorregut?

La ruta tindrà una distància aproximada entre 500 km i 600 km.

I si decideixo no completar la prova o haig d'abandonar?

En cas d’abandonament o causa major, envieu un WhatsApp als números de l’organització per comunicar-nos que deixeu la prova, o truqueu sol·licitant ajuda si fos el cas. Trobareu els telèfons impresos al Carnet de Pas. En cas de no completar la prova, encara que decidiu no passar per algun dels CP, sempre podeu tallar i seguir gaudint de la ruta que hem preparat. Aquesta ruta és per gaudir-la, si esteu cansats o no us trobeu bé, no convé continuar.

SORTIDA I ARRIBADA

Des d'on es fa la sortida?

La sortida i arribada es farà des del Pavelló de Girona-Fontajau. És cèntric i de molt fàcil accés. PAVELLÓ MUNICIPAL GIRONA – FONTAJAU Av. Josep Tarradellas i Joan, 22-24 17007 Girona

Quin és l'ordre de sortida?
L’hora prevista de sortida cada participant es publicarà a la web a partir del 30 d’abril. En cas de gent que arribi tard a la sortida, fora del seu horari previst, es posarà a la cua i sortirà en el primer forat disponible.
Què hem de fer abans de prendre la sortida?
Aconsellem que arribeu al Parc Tancat a Fontajau com a mínim 30 minuts abans de la vostra sortida en la franja horària assignada, per tal de poder esmorzar i estar llestos i equipats per segellar el vostre Canet de Control CROM Ride abans de prendre la sortida. Hi haurà personal de l’organització que us indicaran als quals també us podreu dirigir en cas de dubtes.
Què passa si arribo tard a la sortida?

Respecteu la franja horària assignada per a la vostra sortida amb la màxima exactitud. Si arribeu tard, us haureu d’esperar a una altra franja horària disponible després que hagin sortit la resta de participants.

On es fa l'arribada?

La sortida i arribada es farà des del Pavelló de Girona-Fontajau. És cèntric i de molt fàcil accés. PAVELLÓ MUNICIPAL GIRONA – FONTAJAU Av. Josep Tarradellas i Joan, 22-24 17007 Girona

Què hem de fer quan arribem a Girona després d’acabar el recorregut?.

A l’arribada, et trobaràs amb l’últim Control de Pas, on hauràs de segellar el Carnet de Pas i es verificarà que tens tots els controls anteriors passats i segellats. Vés al parc tancat, fes-te la foto d’arribada i passa a segellar i recollir el teu regal de finisher.