L’ESPERIT

La CROM RIDE es presenta com una trobada pels que estimem anar en moto, 500km organitzats per divertir-se i on l’objectiu principal és gaudir de la conducció en carretera oberta.  Proposem una ruta dissenyada per conèixer el territori, que combina mar i muntanya i passa per racons que compten amb els paisatges més atractius de les comarques gironines. No és un repte de resistència personal ni una prova competitiva: la CROM RIDE vol ser una sortida de referència a l’estiu per a motociclistes de tots els nivells pel plaer de la conducció.

Sortint de Girona cap al Cap de Creus, creuant la frontera i la zona volcànica de la Garrotxa, la CROM RIDE és una ruta que passa per llocs insòlits i per unes carreteres òptimes que són una meravella per la conducció en moto.

Conclou la jornada amb tots els participants per compartir anècdotes amb els teus amics, us en rieu d’aquell tram que us ha fet suar o recordeu com heu dinat de bé en aquell restaurant de la Cerdanya, escoltant tantes històries com maneres hi ha de viure-la.