Qui som

Joan Martí Utset

Joan Martí Utset

Director de Crom Event

En Joan té més de 30 anys d’experiència professional en disseny de rutes arreu i per això coneix cada revolt de la província. Actiu al sector de les motos, dirigeix les presentacions de premsa internacionals per a fabricants de motos, així com esdeveniments per marques de neumàtics i altres multinacionals.

Joan tiene más de 30 años de experiencia profesional en el diseño de rutas por todo el mundo, y conoce cada curva de la provincia. Activo en el sector de las motos, dirige las presentaciones de prensa internacionales de diferentes fabricantes de motos, así como eventos para marcas de neumáticos y otras multinacionales.

Jordi Martí Utset

Jordi Martí Utset

Director de Traveltec

En Jordi és professional del turisme receptiu i esportiu des de fa més de 25 anys i sempre molt vinculat al teixit empresarial i associatiu del sector. Ha estat l’impulsor de la categoria Motos als rallies de regularitat assolint-hi, a més, participacions destacades a totes les proves.

Jordi es profesional del turismo receptivo y deportivo desde hace más de 25 años y siempre ha estado muy vinculado al tejido empresarial y asociativo del sector. Ha impulsado la categoría Motos en los rallyes de regularidad logrando, además, participaciones destacadas en todas las pruebas.

Pere Casas Barberan

Pere Casas Barberan

Periodista i Test Rider

Periodista especialitzat, 30 anys provant totes les motos del mercat per Solo Moto, Motociclismo i Motofan, i amb un bon passat com a pilot de rallies en moto velocitat (és campió d’Espanya de resistència entre altres títols). Tot això, avalat per més de 800.000 km professionals en moto.

Periodista especializado, 30 años probando todas las motos del mercado por Solo Moto, Motociclismo y Motofan, y con un buen pasado como piloto de rallyes en moto velocidad (es campeón de España de resistencia entre otros títulos). Todo esto, avalado por más de 800.000km profesionales en moto.